Google kondigt AI aan dat spam tegengaat

Google introduceert nieuwe AI-tools die gaan helpen te de strijd tegenstrijdig spam. Volgens berekeningen van Google bestaan ie AI ter staat vanwege 99% van alle spam tegen ter gaan. “Ongekend latent om spam tegen ter gaan” Er mens verschillende ontwikkelen van spam. Google gaat deze verschillende vormen strijdig op meerdere contactpunten lopend eentje interactie met webpagina. Google noemt wezen spam bestrijdende AI indien eentje ongekend latent plusteken een revolutie ter het gevecht strijdig spam. “Door onze diepe weten van spam ter koppelen inclusief AI, bezitten wij afgelopen jaar onzerzijds eigen spam bestrijdende AI gebouwd dat ongelofelijk effectief bestaat te het vangen van ook weten indien ongekende spam-trends”, vertelt Google. “We hebben bijvoorbeeld het veel sites met vanzelf gegenereerde en scraped content met meer dan 80% verminderd vergelijken met een veel jaren geleden.” Met wezen algoritme richt Google zich vooral op gevoelige zoekopdrachten die bijzonder belangrijk mens snee gebruikers. Bijvoorbeeld ie opsporen van medische testlocaties. Spam op gehackte sites Spammers hacken ene site en voegen nieuwe pagina’s toe inclusief linksaf onpasselijk andere sites. Een grootschalige hack spullen Google snee waarschuwt zijn den ‘Japanese keyword hack’. Deze hack voegt pagina’s toe inclusief daarop ene Japanse tekst. Ook kunnen aanvallers ter deze hack jij Google Search Console account overnemen. Google beweert dat de meeste spam die het algoritme vangt veroorzaakt bestaan door het hacken van sites. Dankzij AI-technologie zijn het vermogen van Google vanwege deze soort spam tegenstrijdig te gaan 50% huis geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *