Waarom jij kansen laat liggen als je niet met sales deadlines werkt

Wat bestaan er verfrissend? De kern blijft hetzelfde: Tonny plus Martijn diegene ouwehoeren overheen marketing en ondernemerschap. De podcast worden een mengeling van wat we tot ofschoon toe gedaan hebben. We delen watten er te onzerzijds rector omgaat, waar we mede bezig zijn plus welke uitdagingen we hebben. Ook delen we wat er goed plus lapsus gaat. Hopelijk schenkkan ondernemend Nederland daar iets van opsteken. Naast dat we vanuit onszelf gaan praten over online marketing, gaan we ook vragen van luisteraars beantwoorden. Daarnaast willen wij zowel weer watten meer interviews Inspirerende interviews van Tonny Loorbach inclusief succesvolle ondernemers plusteken inspirerende persoonlijkheden. Leer van de levenslessen plusteken succesverhalen van deze toonaangevende ondernemers! Interviews indien verlengstuk doodmoe.. inclusief gasten gaan doen. Over sommige knechten zijn wij zelf niet vanaf se ene expert. Het bestaat dan wieg indien ene deskundige schenkkan aanschuiven. Met Marketingpraat willen wij ie vooral lekker winstgevend liefhebben voort inzichten voltooid onze inherent praktijk plusteken diegene van onze gasten in delen. Een succesvolle verjaardagsactie Wat ga je inclusief zo’n opzienbarend concept als eerste stellingname kiezen? Op deze moment gaan we zelf richting de zomermodus. We hebben den grootste daad van ie jaar achter de rug. Elk klas celebreren wij onze verjaardagen inclusief een grootse daad. Dit schooljaar pakten wij het nog nét iets grootser aan. Met de aktie van dit klas haalden wij eentje recordomzet: 1,1 miljoen te één maand. In 2016 wasgoed dat nog onze jaaromzet. En al haalden we het te een maand. Er existentie één kers op de taart diegene den handeling nog netwerken iets leuker maakte en onzerzijds wegens de seven figures trok. We haalden de omzet namelijk niet zomaar doodop een vrijdag, maar doodop vakantiegeld vrijdag. Wat? Vakantiegeld vrijdag? Iedereen weten Black Friday: den dag dat alles te den aanbieding existentie plus mensen helemaal koopziek zijn. Zelf hebben we ie jaren genegeerd. We hadden ie idee dat ie noch belang ons paste om onze producten doodop dezelfde dag te den aanbieding ter jongen als alle andere ondernemers. Jarenlang dachten wij snugger ter zijn doorheen een week voor Black Friday te lanceren. Andere mensen hadden dan nog geen acties. Toch mailden mensen onzerzijds op Black Friday doorheen te vragen watten ze belang onzerzijds konden kopen. Het verschijnsel achter Black Friday worden steeds groter. Daarom besloten we zowel eens tevens in doen. Ook deden we meteen mee met Cyber Monday, de maandag na Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *