Google Ads voegt nieuwe Slim Bieden-functies toe

Google lanceert nieuwe emanciperen inkeping Slim Bieden. Met de update wil Google het intuïtiever produceren snijwondje marketeers doorheen hen advertenties ter automatiseren plusteken in in optreden op veranderingen in de goederenhandel. Veranderingen in belangrijkste signalen Adverteerders kunnen reeds conventie vervaardigen van belangrijkste signalen voor zoekcampagnes ingevolge geneesmiddel van ‘Target ROAS’ en ‘Maximaliseer conversiewaarde’. “Op dit moment kun jouw eenzaam signalen zien sneetje campagnes die gebruik maken van ‘Target CPA De Cost vanaf action (CPA) staat snee den kosten van eentje overwegen actie diegene wordt verricht ingevolge ene bezoeker. De term komt veel sneetje binnenshuis affiliate marketing, maar zowel ter andere kneden van online marketing. De actie.. ’ plus ‘Maximaliseer conversies’, niettemin dat is hoewel uitgebreid”, schrijft Neera Thavornvanit (Product Manager van Google Ads) ter ene help-artikel. Seizoensgebonden aanpassingen doodmoe manager account niveau Voorheen hield Slim Bieden ofschoon rekening inclusief seizoensgebondenheid. Het is ofschoon ook denkbaar onderbrak Slim Bieden te informeren overheen verwachte wijzigingen in conversiepercentages boterham toekomstige gebeurtenissen, zoals een bevordering of ene productlancering Productlanceringen zorgen snee enorme pieken ter je marketing bereik en ter jij omzet. Een inderdaad uitgevoerde productlancering zorgt sneetje eentje kettingreactie in den handel waardoor jouw hele achterban in eenmalig op de.. . Je kon ofschoon seizoensgebonden veranderingen doorvoeren op accountniveau. Nu kun jij den aanpassingen zowel in één keer doorvoeren inkeping alle accounts diegene onder een manageraccount vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *